Sortida al teatre : Mar i Cel (2) << Tornar
El divendres 27 de novembre vam tornar a anar amb els alumnes de primer de batxillerat de Literatura Catalana, al Teatre Victòria, a veure "Mar i cel".
Quan estàvem l Paral•lel vam veure que darrere venia en Pep Cruz vestit de carrer. Poca estona després el veuríem disfressat de corsari i fent de Joanot a dalt del vaixell que és una de les estrelles de la funció.
Vam arribar els primers i vam entrar, aquesta vegada sí, quan el teatre encara era buit. De mica en mica el teatre es va anar omplint amb un tou de grups molt més nombrós que el nostre.
Quan el teatre era ple, la funció va començar. Hi havia força grups que repetien, vam reconèixer cares que ja havíem vist el dijous que només vam esperar i esperar. Els que venien de Torelló, per exemple, hi eren, els de Viladecans i els de Badalona també.
Hi havia alumnes d'edats variades, des de primer d'ESO fins a  segon de batxillerat i hi va haver també públic de tot tipus: des dels que es van adormir, passant pels que es van passar l'estona jugant amb el mòbil, fins els que vam seguir l'obra amb entusiasme.
A nosaltres ens va agradar força: l'escenari, el vestuari, les cançons, els efectes... tot! Vam sortir taral•lejant les cançons i amb la sensació que havia pagat la pena tornar-hi.
Si l'any que ve la tornen a fer, potser repetirem.
Aquí teniu l’enllaç per a veure les fotografies de la sortida
 
 
Institut IcÓria
Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
t. 93-225.05.01
f. 93-225.05.04
email: iesicaria@xtec.cat
codi centre: 08040141
Consorci d'educaciˇ
de Barcelona

Generalitat de Catalunya
Ajuntaments de Barcelona

Generalitat de Catalunya
Departament d'educaciˇ